Kryesia e Kuvendit vendos për seancën e radhës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës, sot mban mbledhjen e radhës, ku pritet të vendoset për seancën e radhës.

Lajme

08/06/2020 08:59

Mbledhja nis në orën 11:00, ku përveç miratimit të procesverbalit, do të shqyrtohen propozimet dhe kërkesat.

Kuvendi ka njoftuar se për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, mbledhja do të mbahet pa prezencën e medieve.