Kryeministri dhe gruaja e tij shpërndajnë dhurata për fëmijë me rastin e festave

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, së bashku me bashkëshorten e tij, Anita Haradinaj, kanë shpërndarë dhurata për fëmijë me rastin e festave të fundvitit.

Lajme

30/12/2018 10:39

Në një postim në Facebook, Haradinaj ka ndër një video, ku shihet se bashku me bashkëshorten e tij, Anitën duke shpërndarë dhurata.

“Të dashur qytetarë të Kosovës, kemi thënë gjithnjë që sfidat vetëm na forcojnë, e kemi gjetur vendin pa energji pa prodhim, sot konsumojmë energji të Kosovës edhe pse jemi të sfiduar jemi të fortë”. /Lajmi.net/