“Kryeministër Albin! Qyqan vendim paske marr!”

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, i ka reaguar kryeministrit të Kosovës, Alin Kurti, pasi ka shfuqizuar vendimet e ish-kryeministrit Haradinaj për dhënien e tokave të Agjencisë Kosovare të Privatizimit disa komunave.

Lajme

30/04/2022 20:14

Ramosaj përmes një njoftimi në Facebook ka thanë se ky ishte nder vendimet me të mira të Ramush Raradinaj.

Ky është reagimi i plotë:

Kryeministër Albin! Qyqan vendim paske marr!

Ndër vendimet më të mira që janë marr ndonjëherë për komunat, është vendimi i qeverisë Haradinaj, për dhënien e pronave komunave, të cilat prona administroheshin nga APK.

Vendimi në fjalë i 2019, nxjerrur nga qeveria Haradinaj në atë kohë, konkretisht nga kryeministri Ramush Haradinaj, i ka lehtësuar komunat që nuk kanë prona komunale, duke krijuar një standard të ri të zhvillimit ekonomik dhe mundësinë e realizimit të interesit publik të shprehur nga komunat, në këtë rast nga Komuna e Deçanit.