Kryebashkiaku filmohet duke ngacmuar seksualisht femrat (Video)

Ky ёshtё njё kryebashkiak popullor nё Bolivi i cili tanimё mund të pёrballet me padi për ngacmim seksual ndaj dy prej të cilave i ka ngacmuar dhe një të tretë qe e ka detyruar ta puthë përpara kamerave. 

Bota

12/05/2014 00:19

Percy Fernandez, bashkiaku  Santa Cruz ka vendosur duart nё kofshёt e njё gazetareje qё ndodhej nё krah tё tij. Ajo tenton tё heqё dorёn e bashkiakut nga kёmba pёrpara se tё largohet. 

Ky vlerësohet të jetë episodi i fundit i një varg sjelljeve të pahijshme të kryebashkiakut. 

Ligjvënësja e opozitës Marcela Revollo Fernandez ka paraqitur një ankesë në La Paz, kryeqytetin bolivian, duke e akuzuar kryebashkiakun Fernandez për  \”ngacmim seksual, dhunë seksuale dhe diskriminim.