Krasniqi vs Grabovci

Kryesia e Kuvendit nuk vendosi që shitja e PTK'së të jetë në rend dite në seancën e së mërkurës. Por, Adem Grabovci thotë se PTK do të hyjë në rend të ditës dhe do të ketë votim për të.