Krasniqi tregon se cili është dallimi kualitativ mes Veselit e Thaçit

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka folur për reformat ndër vite brenda PDK-së.

Lajme

01/05/2018 22:07

Krasniqi në Zona B ka folur edhe për dallimet në lidership në mes të periudhës kur PDK-në e udhëhiqet Hashim Thaçit dhe liderit aktual, Kadri Veseli.

Njëri nga dallimet që Krasniqi përmend që ndryshon nga koha e Thaçit dhe Veselit është se PDK në kohën e Thaçit, shumica e prurjeve apo aderimeve nuk kanë qenë pjesë e strukturave të partisë.

“Tash, ka një ndryshim dhe mendoj që është ndryshim kualitativ që njerëzit që vinë duhet të jenë pjesë e strukturave…”, ka thënë ai, duke folur për kohën e udhëheqjes së PDK-së nga Kadri Veseli. /Lajmi.net/

YouTube player