Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Krasniqi përgatitje të çmendura për duelin e sotëm

21:52 | 21 Mars 2015

Krasniqi

Haxhi Krasniqi ka bërë me të vërtetë stërvitje të pabesueshme vetëm për tu bërë gati për përballjen e sotme kundër Jurgen Brahmerit.

Haxhi Krasniqi është përgatitur në maksimum për duelin e sotëm kundër Jurgen Brahmerit. Ai ka bërë përgatitje të mëdha në stilin e Rocky Balboas.

Ky do të jetë një duel shumë i madh për Krasniqin, pasi luhet për titullin e Kampionit të Botës.

Duelli është programuar të fillojë me fillim nga ora 22:30, dhe pritet të ketë një shikueshmëri mjaft të madhe, sidomos nga shqiptarët anë e mbanë botës.

Krasniqi 1

Krasniqi 2

Krasniqi 3

Krasniqi 4

Krasniqi 5

Krasniqi 6