Krasniqi: Ja kush e dëmtoi më së shumti PDK-në në Drenas? (Video)

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, njëherësh ministër i Bujqësisë, Memli Krasniqi, ka folur për zgjedhjet e mbajtura në njërin ndër bastionet e kësaj partie, Drenasin.

Lajme

08/12/2016 22:56

 

Ai ka thënë dështimi i kandidatit të PDK-së që t’i fitojë zgjedhjet në Drenas në rrethin e parë dhe shkuarja në balotazh nuk e kanë dëshpëruar këtë parti, por e kanë befasuar atë.

Krasniqi ka thënë se kandidati i PDK-së, Ramiz Lladrovci, ishte zgjedhja e duhur e kësaj partie, por ata u dëmtuan nga ish-anëtari i partisë, Xhavit Drenori, që në zgjedhjet e Drenasit kandidoi si i pavarur.

Sipas nënkryetarit të PDK-së, Drenori në fushatën e tij në këtë komunë ka deklaruar se ka raporte të mira më qendrën e PDK-së dhe kjo sipas Krasniqit ka ndikuar që qytetarët e Drenasit ta votojnë atë.

Ai në “Komiteti Qendror” ka thënë se kjo ka ndikuar të shpërndarjen e votës së PDK-së, por megjithatë beson se Lladrovci do të fitojë bindshëm në balotazhin që do të mbahet më 18 dhjetor.

YouTube player