KQZ vazhdon me certifikimin

Nga nëntë subjekte që sapo janë certifikuar, gjashtë janë parti, 2 nisma dhe një koalicion i pavarur. Kanë mbetur edhe nëntë subjekte të tjera për t’i dhënë fund këtij procesi.

Lajme

16/09/2013 22:02

Është certifikuar Lidhja Demokratike e Kosovës, Balli Kombëtar, Aleanca Kosova e Re dhe gjashtë subjekte të tjera politike.

Nga nëntë që sapo janë certifikuar, gjashtë janë parti, 2 nisma dhe një koalicion i pavarur. Kanë mbetur edhe nëntë subjekte të tjera për t’i dhënë fund këtij procesi.

KQZ ka bërë memorandum me Policinë e Kosovës, Këshillin Gjyqësor dhe Prokurorinë, ku tashmë kanë emrat e keqpërdoruesve të zgjedhjeve të kaluara, të cilëve do t’u ndalohet të jenë pjesëmarrës në zgjedhjet e nëntorit.

(KosovaPress)