KQZ-ja shkatërron materialin zgjedhor të 8 qershorit (Video)

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, të mërkurën është bërë asgjësimi/shkatërrimi i materialit zgjedhor nga zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të mbajtura më 8 qershor 2014. 

Lajme

20/08/2014 17:22

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të mërkurën shkatërrimin e materialit zgjedhor të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare që janë mbajtur më 8 qershor 2014.

Shkatërrimi i materialit zgjedhor është i paraparë me Ligjin mbi Zgjedhjet në Kosovë.

Sipas njoftimit të KQZ-së, vendimi për shkatërrimin e këtij materiali është marrë në pajtim me autorizimet e dhëna me nenin 66.5 të Ligjit nr. 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës dhe me Vendimin e KQZ-së të datës 15.07. 2014 nr. 1609/2014 .

https://docs.google.com/file/d/0B9GG4ph1jrRQbzAtRmJFQmh3QTg/edit?pli=1

https://docs.google.com/file/d/0B9GG4ph1jrRQdEFqdWtWU3pFSUU/edit?pli=1