Kosova renditet e dyta në listën e vendeve që pastrojnë duart pas tualetit

Kohë më parë gazeta prestigjioze „Indepedent“ ka vendosur një listë me vendet më të pastra të Evropës. Saktësisht në listë hynin të gjitha ato vende që kanë zakon larjen e duarve pas përdorimit të tualetit.

Lajme

06/12/2016 11:32

Kjo listë u bazua nga një hulumtim i bërë nga Gallup International.

Në këtë listë prinë Bosnja me 96%, kurse menjëherë pas saj, në vendin e dytë për pastrimin e duarve pas përdorimit të tualetit është e renditur Kosova me 94%.

Sipas këtij hulumtimi, holandezët ishin ata që lajnë më së paku duart me sapun dhe ujë pas përdorimit të tualetit.