Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Kosova pjesëmarrëse në turneun e futbollit ‘Kupa e Paraguait 2019’

14:49 | 26 Maj 2019

Në Panama është bërë hapja solemne dhe prezantimi i 24 ekipeve pjesëmarrëse në turneun diplomatik të futbollit ‘Kupa e Paraguait 2019’.

Ekipet pjesëmarrëse përfaqësojnë Ministritë e Punëve të Jashtme dhe misioneve diplomatike.

Ekipi i Kosovës do të ndeshet me ekipet e Panamasë, Kilit, Italisë, Holandës dhe Koresë së Jugut.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e Ambasadës së Kosovës në Panama.