Kosova në UNESCO, përmes Vatikanit (VIDEO)

Përkrahjen e anëtarësimit të Kosovës në UNESKO drejtuesit e kishës katolike e treguan nëpërmjet nënshkrimi të një dokumenti të përbashkët.

Lajme

17/08/2015 20:15

E këtë mbështetje e rikonfirmuan edhe të hënën, kur e pritën mysafir zëvendësministrin e Kulturës, Rinisë e Sportit, Rexhep Hoti.

Megjithatë Ipeshkvia e Kosovës përpos mbështetjes së saj, po shihet edhe si ndërmjetësuese në mes institucioneve kosovare dhe Vatikanit.

Veç kishës katolike, pranimin e Kosovës në UNESCO e përkrahin edhe bashkësitë tjera fetare, transmeton Klan Kosova.

YouTube player