Kosova aplikon në INTERPOL (Video)

Kosova ka aplikuar për anëtarësim me të drejta të plota në organizatën ndërkombëtare për siguri, INTERPOL, dhe kjo kërkesë pritet të shqyrtohet në nëntor të këtij viti, kur edhe do të zhvillojë punimet sesioni i 84-të i Asamblesë së Përgjithshme të kësaj organizate.

Lajme

15/08/2015 22:41

Ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni, ka konfirmuar aplikimin duke thënë se pret përgjigje pozitive, megjithëse e pranon se Kosova fillimisht duhet t’i përmbushë standardet që kanë të bëjë me natyrën legjislative. /Tribuna Channel/

 

YouTube player