Koreani i Tottenhamit detyrohet nga shteti i tij që të fitojë medalje ose të bëjë ushtrinë

Sulmuesi i Tottenhamit, Song do të vuajë nga lojërat aziatike që do të nisin më 11 gusht.

Sport

26/04/2018 16:30

Heu Song Minit me shumë mundësi mund t’i kushtojë fillimin e kampionatit me Totenhemin organizimi që do të bëhet.

Sulmuesi dëshiron me çdo kusht të marrë pjesë me Korenë U-23, por nga ana tjetër edhe trajneri i kësaj përfaqësuese ka bërë të ditur vullnetin e lojtarit që aty sheh dhe favoret e veta.

Në Kore çdo sportist që i siguron vendit një medalje të artë përjashtohet nga shërbimi ushtarak i detyruar, çka do të thoshte se Song do të vazhdonte karrierën pa ndërprerje dhe pa asnjë pasojë ligjore në atdhe

. Song është i ndarë në dysh pasi dhe Tottenham nuk dihet se si do ta aprovojë kërkesë e tij, por nga ana tjetërata do ta humbisnin atë për dy vite, aq sa zgjat ushtria në Kore.