Konkursi për pranim në Policinë e Kosovës, publikohet lista e të ftuarve për testin psikologjik

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se janë përzgjedhur kandidatët që do t’i nënshtrohen testit psikologjik, me datën 9 nëntor duke filluar nga ora 12:00.

Lajme

26/10/2020 14:38

Testi do të zhvillohet tek Drejtoria Qendrore e QKUK-së, Objekti i Ambulancave Specialistike, përball Klinikës së Neurologjisë në Prishtinë, transmeton lajmi.net.

“Kandidatët me vete duhet të kenë:

  • Letërnjoftimin ose pasaportën valide
  • Një laps kimik”thuhet në njoftimin e PK-së.

Tutje u tha se vetëm kandidatët që përfundojnë me sukses testimin psikologjik do të informohen të njëjtën ditë nga zyrtari përgjegjës për datën dhe kohën e mbajtjes së kontrollimit mjekësorë.

Më poshtë e gjeni listën e kandidatëve për datën e mbajtjes së testimit psikologjik./Lajmi.net/

https://www.kosovopolice.com/wp-content/uploads/2020/10/Gjenerata_56-1.pdf?fbclid=IwAR2My5rdtvcz_zoggS3dfsb4IEYTIGMNUeNA9jAnSTzA3GiDpk5dysPkdLY