Konjufca: Aida Dërguti shkoi në mbledhje të kryesisë për shkaqe strategjike

Glauk Konjufca thotë se Aida Dërguti po merr pjesë në mbledhjen e kryesisë ngase kanë dal lajme se ata do ndëshkojnë opozitën.

Lajme

23/10/2015 22:51

“Për shkaqe strategjike, që ta marrim vesh se çka po ndodh në kryesi”, tha ai.

Konjufca tha se nuk është zmbrapsje e tyre por tash do të kenë edhe më shumë informacione dhe do veprojnë edhe më mirë.

“Sapo të del ajo do e marrim vesh se çka po ndodh aty, nuk do e presim seancën por e di që do e marrim vesh më herët çka po flitet aty”, tha Konjufca.

Për fjalimin e saj brenda kryesisë, Konjufca tha se ajo ka shkuar për të shprehur qëndrimet e opozitës aty.

Dërguti është nënkryetare e Kuvendit të Kosovës.