Konflikti Azerbajxhan-Armeni, sulmi me raketë i merr jetën 21 azerëve

Autoritetet e Azerbajxhanit kanë bërë përgjegjës Armeninë për një sulm me raketë që i ka marrë jetën 21 personave.

Bota

28/10/2020 23:49

Sulmi ka ndodhur në qytetin azer të Bardas, duke lënë dhe dhjetra të plagosur.

Armenia menjëherë i ka hedhur poshtë akuzat, raporton Ora News.

Konflikti për qytetin Nagorno-Karabakh nisi më 27 shtator, një qytet që ndodhet në territorin e Azerbajxhanit, por ka një popull me etni armene.