Konfiskohen katër aparate për lojëra të fatit në Prishtinë

Oficerët doganor kanë konfiskuar katër aparate për lojëra të fatit në Prishtinë, pas një lajmërimi nga ana e qytetarëve.

Lajme

11/08/2015 16:17

Dogana e Kosovës bënë të ditur se aparatet nuk kishin licencë për këtë veprimtari, kurse pas verifikimeve është konstatuar se as lokali nuk kishte licence adekuate për të ushtruar këtë veprimtari.

Aparatet janë konfiskuar, lokali është mbyllur si dhe lënda ka kaluar në kundërvajtje doganore. /lajmi.net