Komuniteti boshnjak në Prizren përkujton masakrën e Srebrenicës |FOTO|

19:18 | 9 Korrik 2015

Të rinjtë e komunitetit boshnjak që jetojnë në komunën e Prizrenit sot kanë organizuar një aktivitet në qendër të qytetit, nën simbolikën e përkujtimit të viktimave që kanë mbetur të vrarë në masakrën e Srebrenicës. Këtë vit saktësisht më 11 korrik 2015 shënohet 20 vjetori i masakrës së Srebrenicës, dhe aktivitete të ndryshme shihen anembanë […]

Të rinjtë e komunitetit boshnjak që jetojnë në komunën e Prizrenit sot kanë organizuar një aktivitet në qendër të qytetit, nën simbolikën e përkujtimit të viktimave që kanë mbetur të vrarë në masakrën e Srebrenicës. Këtë vit saktësisht më 11 korrik 2015 shënohet 20 vjetori i masakrës së Srebrenicës, dhe aktivitete të ndryshme shihen anembanë botës. (lajmi.net)

 

1908112_866641893421797_649609984921307245_n 10983167_866641800088473_2972167429991873908_n 11223491_866641923421794_8720457119133180336_n 11667253_866641736755146_680121803173826306_n 11695801_866641856755134_6498797130286016529_n 11696015_866641833421803_6402294364927934640_n 11707785_866641766755143_2751864727091773132_n 11737813_866641816755138_7995009595731744323_n