Komuna e Prishtinës organizon dëgjime publike buxhetore

Diskutimet publike buxhetore mbahen me qëllim të marrjes së sugjerimeve të qytetarëve për buxhetin e vitit të ardhshëm dhe Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve.

Lajme

22/08/2017 13:39

Siç ka njoftuar Komuna, diskutimet buxhetore do të mbahen më 28, 29 dhe 30 gusht./Lajmi.net/

Orari i dëgjimeve publike buxhetore: