Kompania e huasë së Paul Walker, në gjyq për komisione të papaguara

Menaxheri i Paul Walker hodhi në gjyq kompaninë e huasë së aktorit, për komisione të papaguara.

ShowBiz

06/06/2020 11:06

Në nëntor bëhen shtatë vjet që kur ylli i “Fast and the Furious”, Paul Walker vdiq në një aksident me makinë, shkruan DailyMail, transmeton lajmi.net.

Menaxheri i aktorit të ndjerë po hedh në gjyq kompaninë Vagrant Inc. për komisione të papaguara, sipas The Hollywood Reporter.
Të premten, Matt Luber dhe Luber Roklin Entertainment paraqitën një ankesë në Gjykatën e Lartë të Qarkut në Los Angeles kundër “Vagrant Inc.”, ndërmarrjes së huasë së aktorit Walker, për komisione të papaguara që nga mesi i vitit 2018 deri më tani.
Kompania po paditet për shkelje të kontatës me gojë, raporton THR si dhe kërkon një deklaratë nga kompania se i ka borxh komision prej 5% nga ndonjë prej fitimeve bruto të aktorit të ndjerë gjatë së cilës ai ishte menaxher- do të thotë në mënyrë retroaktive dhe të shkojë përpara .
Matt pretendon se ai menaxhoi karrierën e yllit të filmit për gati 20 vjet dhe Vagrant i pagoi atij komisionin e tij 5% pas vdekjes së Paul më 2013. Kompania nuk ka paguar nga mesi i 2018 deri tani, pretendon Matt.

Hollywood Reporter thotë se avokati i Matt John Fowler shkroi në ankesë: ‘Nuk kishte pasur asnjë çështje me marrjen e këtij komisioni derisa Vagrant së fundmi u fut nën “menaxhimin e ri”, afërsisht dy dekada të pandërprera ‘. /Lajmi.net/