Komenti i Brunos për Mikelën është epik

19:41 | 8 Dhjetor 2021

Mikela dhe Erjoni kanë pasur takimin e tyre gjatë kësaj jave.

Shumë puthje, përqafime, prekje e shumë gjëra ndodhën në këtë takim, shkruan lajmi.net.

Si cdo herë tjetër takimi po komentohej edhe nga konkurentët e tjerë në studio. E epike ishte edhe komenti i Brunos për takimin e tyre.

Ai nuk foli fare por vetëm bëri gjestin e puthjes duke lënë për të kuptuar se ajo cfarë u pa në takim ishte vetëm puthje.

Mikela është vajza e vetme që është pjesë e programit që nga fillimi i tij./Lajmi.net/