Kombëtarja e Shqipërisë mbërrin në Francë

Ka mbërritur në France kombëtarja shqiptare e futbollit. Ajo është nisur në orën 11:30 nga aeroporti i Bergamos me avion charter për të mbërritur ne orën 13:20.

Sport

06/06/2016 14:18

Pas mbërritjes skuadra ka zbritur sipas një ceremoniali te caktuar nga UEFA për të gjitha skuadrat e Evropianit dhe ky ceremonial është xhiruar nga grupet e UEFA-s, për t’u përdorur nga kanalet e tyre digjitale.

Në aeroport kanë dalë për të pritur ekipin edhe kryetari bashkisë së qytetit ku do të qëndrojë skuadra dhe përfaqësues të tjerë të pushtetit lokal.

Nga aeroporti i Lannion, skuadra është nisur për në Hotel L’Agapa në Perros Guirec, i cili do të jetë edhe rezidenca e Shqipërise në Evropian.

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.