Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist mban protestë sot në ora 16:00

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka paralajmëruar sot protestë në ora 16:00. Anëtaret e Kolektivit për Mendim dhe Veprim Feminist bashkë me aktiviste/ë tjerë të shoqërisë civile do te mblidhen tek ndërtesa e Qeverisë për të kërkuar edhe një herë që shteti të shpallë gjendjen emergjente tani. Protesta do të mbahet pas vrasjes së…

Lajme

16/04/2024 15:48

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka paralajmëruar sot protestë në ora 16:00.

Anëtaret e Kolektivit për Mendim dhe Veprim Feminist bashkë me aktiviste/ë tjerë të shoqërisë civile do te mblidhen tek ndërtesa e Qeverisë për të kërkuar edhe një herë që shteti të shpallë gjendjen emergjente tani.
Protesta do të mbahet pas vrasjes së një gruaje në Pejë nga bashkëshorti i saj.