Klubi më i pasur në botë

Manchester United është klubi më i pasur në botë, ka bërë të ditur “Brand Finance Football”.

Sport

15/10/2015 15:15

Manchester United është klubi më i pasur në botë me 1 miliardë dollarë, ka bërë të ditur “Brand Finance Football”.

Deri vonë kryesonin Barcelona dhe Real Madrid, por tani “Red Devils” janë në pozitën e parë, falë rritjes së madhe në aspektin e marketingut, dhe marrëveshjes me sponsorë.

Tani, në pozitën e dytë gjendet Bayern Munich para Real Madridit.