Klopp e dëshiron Balotellin në Liverpool përsëri

Jurgen Klopp dëshiron ta diskutojë të ardhmen e sulmuesit italian me agjentin e tij Mino Raiola.

Sport

25/10/2015 08:24

Menaxheri i ri i Liverpool, ka shprehur dëshirën për ta kthyer Balotellin në Anfield, ndërsa për këtë gjë do të bisedojë me agjentin dhe vetë futbollistin.

Megjithatë, Klopp nuk do të ketë mundësi ta rikthej italianin në janar, pasi ai është dërguar në huazim deri në fund të sezonit.

Gjermani është i bindur që mund ta nxjerrë më të mirën nga Balotelli, shkruan Daily Star.