Klinika Infektive, 20 të hospitalizuar me COVID-19, pesë raste në gjendje të rëndë

Në Klinikën Infektive të QKUK-së, sot, janë të hospitalizuar 20 raste me COVID-19.

Lajme

08/06/2020 14:47

14 prej tyre raportohet se janë në gjendje stabile.

Pesë raste në gjendje te rëndë janë duke u trajtuar në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në repartin e Mjekimit Intensiv është duke u trajtuar një rast në gjendje të rëndë me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive. /Lajmi.net/