Kledi Bahiti me shumë bashkëpunime

Njëri ndër ta është Kledi Bahiti. Pas këngës ‘Më Jeto’ me Samanta Karavello, sipas shumë postimeve nëpër rrjete sociale, por edhe Kledi në intervista ka konfirmuar se është duke punuar me këngëtaren Besa Kokëdhima, e që kënga do të dalë së shpejti por pa shpaluar më shumë detaje. Një bashkëpunim tjetër do të vijë mes Kledi dhe Xhensilës,…

ShowBiz

03/03/2014 21:39

Njëri ndër ta është Kledi Bahiti. Pas këngës ‘Më Jeto’ me Samanta Karavello, sipas shumë postimeve nëpër rrjete sociale, por edhe Kledi në intervista ka konfirmuar se është duke punuar me këngëtaren Besa Kokëdhima, e që kënga do të dalë së shpejti por pa shpaluar më shumë detaje.

Një bashkëpunim tjetër do të vijë mes Kledi dhe Xhensilës, një bashkëpunim të cilin do të kemi rastin t’a dëgjomjmë shumë shpejt. Këtë ka konfirmuar edhe Xhensila përmes faqeve të saj zyrtare.

Kledi thotë se po bashkëpunon me shumë artistë të tjerë, e ndër ta si më i afërm është Vedat Ademi, me të cilin nuk është se është planifikuar ndonjë këngë bashkë, por në një të ardhme të afërt mund të kemi diçka.