Kjo që ndodhi në këtë ndeshje do t’ju bëjë me lot në sy (VIDEO)

Gremio dhe Atletico kanë nderuar në mënyrë emocionuese viktimat e tragjedisë së skuadrës Chapecoense.

Sport

08/12/2016 09:51

YouTube player

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.