Kjo ndodh për herë të parë në histori të futbollit (VIDEO)

E pabesueshme çfarë ka ndodhur në ndeshjen mes Montreal Impact dhe Toronto FC në Major League Soccer.

Sport

23/11/2016 12:47

Kjo që ka ndodhur në duelin mes Montreal Impact dhe Toronto FC vështirë se ka ngjarë më parë në histori të futbollit.

Ndeshja filloi me 40 minuta vonesë pasi vijat e zonës së portierit ishin ngjyrosur më të holla se sa është e caktuar me rregulla.