Kjo ishte përplasja në mes Tuchel dhe Contes, pas ndeshjes

Thomas Tuchel dhe Antonio Conte nuk e përfunduan mirë derbin londinez. Para dhe pas çdo takimi është traditë e futbollit që dy trajnerët e skuadrave që do përballen të shtrëngojnë duart, por ashtu nuk ndodhi në mes Tuchel dhe Contes. Derbi londinez i xhiros së dytë përveç lojës së bukur dhuroi edhe momente tensionuese. Ndodhi…

Sport

14/08/2022 19:42

Thomas Tuchel dhe Antonio Conte nuk e përfunduan mirë derbin londinez.

Para dhe pas çdo takimi është traditë e futbollit që dy trajnerët e skuadrave që do përballen të shtrëngojnë duart, por ashtu nuk ndodhi në mes Tuchel dhe Contes.

Derbi londinez i xhiros së dytë përveç lojës së bukur dhuroi edhe momente tensionuese.

Ndodhi pikërisht në mes dy udhëheqësve të dy klubeve.

Tuchel dhe Conte pas përfundimit të ndeshjes u përplasen me njëri- tjetrin.

Më poshtë i gjeni pamjet: