Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Kjo grua i di përmendësh librat e Harry Potter-it, fjalë për fjalë

0:50 | 1 Gusht 2016

Kjo grua është defenitivisht fansja më e madhe e Harry Potter-it.

Rebecca Sharrock e di saktësisht çdo fjalë në librat e Harry Potter-it dhe kjo është e jashtzakonshme, transmeton lajmi.net

Ajo ka një përparësi për shkak se aftësia e saj njohëse dhe e kujtesës është super e lartë që do të thotë se ajo mbanë mend mjaft shumë.

Ajo është në gjendje të flasë çdo fjalë, në çdo kapitull dhe kjo me të vërtetë është mahnitëse. Sharrock gjithashtu tregon se pasioni i saj për librat e Harry Potter-it ekziston qe disa vite me rradhë.

Ajo u diagnostifikua me (HSAM) në vitin 2011 që është aftësi superiore e mbajtjes në mend dhe vetëm 79 persona në botë e kanë këtë aftësi.

Për më tepër, shiheni në këtë video 26 vjeçaren e jashtzakonshme./lajmi.net