Kjo është uniforma e re e Policisë së Shqipërisë

Ministri i Brendshëm shqiptar Saimir Tahiri është shfaqur sot si një stilist teksa ka prezantuar uniformën e re të Policisë së Shtetit.

Lajme

01/02/2016 12:52

Tahiri nuk ia ka lënë këtë prezantim, stilistit, por e ka përshkruar vetë uniformën, detaj më detaj, deri tek elementi më i hollë: Përkrenarja tek rripi dhe kopsat e pantallonave.