Kjo është shifra e parave të mbledhura për Xhakën, Shaqirin dhe Lichtsteinerin

Grumbullimi i parave ka rezultat të jetë i suksesshëm.

Sport

26/06/2018 09:07

Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri u dënuan me nga 10 mijë euro, ndërsa nga dënimi nuk shpëtoj as kapiteni zviceran Stephan Lichtsteiner, i cili u dënua me 5 mijë euro, pasi bashkë me shqiptarët festoj me shqiponje.

E pas dënimit prej 25 mijë euro, janë mobilizuar shqiptarët të cilët janë duke dhënë fonde që të paguhet dënimi

Për vetëm disa orë, me iniciativen e Rilind Rekës, janë mbledhur 10,145 dollarë përmes GoFoundme.

Dhuroni këtu: https://www.gofundme.com/xhaka-shaqiri-and-lichststeriner