Kjo është sfida më e re me gjokse në internet (Foto +16)

‘Underboob Pen Challenge’ është trendi i fundit i cili po i pushton rrjetet sociale kineze.

Bota

25/01/2016 10:01

 

Përdoruesit e rrjeteve sociale të gjinisë femërore postojnë fotografi ‘për të dëshmuar se janë femra të vërteta’ duke e mbajtur një laps nën gjokset e tyre, raporton lajmi.net.

Mirëpo, disa ‘femra ambicioze’ kanë filluar të futin nën gjokse edhe objekte më të mëdha si brusha të vizatimit dhe shishe uji. /lajmi.net