Kjo është pritja madhështore për Majlinda Kelmendin në Prishtinë

10:51 | 13 Gusht 2016

Majlinda Kelmendit do t’i bëhet pritje madhështore.

Pritja  zyrtare e  Majlinda Kelmendit, Fituese Olimpike e Medaljes së Artë në Xhudo “RIO 2016”në Aeroportin Ndërkombëtar Adem Jashari – Prishtinë

17:40 – 18:00  Arritja: Adria Airways Frankfurt – Prishtinë.

18:00 – 18:10  Pritja:

  1. Isa MUSTAFA – Kryeministër i Republikës së Kosovës,

Familja e Majlinda Kelmendit

  1. Kujtim SHALA – Zv. Kryeministër dhe Ministër i MRKS-së

Znj. Vlora DUMOSHI – Shefe e Stafit të Kryeministrit

  1. Shasivar HAXHIJAJ – Nënkryetar i Komitetit Olimpik
  2. Sokol HAVOLLI – Shef i Kabinetit të Kryeministrit

18:10- 18:30  Salloni VIP  1

18:30 – 19:00  Konferenca për medie

19:00 –  19:30   Nisja nga Aeroporti Ndërkombëtar Adem Jashari për në Prishtinë.

19:30 – 20:30  Parakalimi i Majlinda KELMENDIT me autobus të hapur nëpër sheshet e     Kryeqytetit.

20:30 – 21:30 Nisja për në Pejë.