Kjo është policia më e bukur shqiptar, yll në median sociale (Foto)

Ndoshta kjo është policia më e bukur dhe më seksi që keni parë ndonjëherë.

Fun

19/08/2015 15:33

Është në Vlorë por më e njohur është bërë nga mijëra pëlqimet dhe komente që ajo ka marrë në rrjetet sociale.

Fotot e saj janë postuar nga faqja në Facebook “Jeta osh qef”.

a534