Kjo është njëra ndër huqjet më të mëdha në historinë e futbollit (Video)

Lojtari i Palmerias, Maikon Leite ka bërë një huqje të pabesueshme, e cila padyshim se është njëra ndër huqjet më të mëdha në historinë e futbollit.

Sport

03/02/2015 18:38

Ndeshja ndërmjet Palmeiras dhe Osasco Audax ishte me të vërtetë e veçantë, për shkak të huqjes që u bë në këtë takim.

Lojtari Maikon Leite pranoi një top të mirë nga një bashkëlojtar i tij, mirëpo nuk arriti të shënojë gol në portën e zbrazët.

Përndryshe, kjo është njëra ndër huqjet më të mëdha në historinë e futbollit.

Video