Kjo është konkurrentja më serioze e Kim’it |FOTO|

Kathy Ferreiro e quajtur edhe ‘Kim Kardashian Kubaneze’ – dhe ajo absoulisht ‘e fshien dyshemenë me Kimin e vjetër’. Ajo gjithashtu ëshë 13 vjet më e re se Kim’i, dhe në moshën që ka aktualisht dhe nuk jeton në Miami. Shpërndarësja e produkteve kozmetike ka mbledhur 1.4 milion përcjellës në instagram, transmeton lajmi.net. Më poshtë…

ShowBiz

15/04/2015 15:44

Kathy Ferreiro e quajtur edhe ‘Kim Kardashian Kubaneze’ – dhe ajo absoulisht ‘e fshien dyshemenë me Kimin e vjetër’.

Ajo gjithashtu ëshë 13 vjet më e re se Kim’i, dhe në moshën që ka aktualisht dhe nuk jeton në Miami. Shpërndarësja e produkteve kozmetike ka mbledhur 1.4 milion përcjellës në instagram, transmeton lajmi.net.

Më poshtë mund ti shihni disa foto të saj, dhe gjykojeni ju se Kathy apo Kimi! (lajmi.net)

 

Screen-Shot-2015-04-15-at-11.20.45 Screen-Shot-2015-04-15-at-11.20.37 Screen-Shot-2015-04-15-at-11.20.22 Screen-Shot-2015-04-15-at-11.20.15 Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone a3 Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone Clone Wars: Kim Kardashian Bum Clone 155