Kjo është industria e cila po ofron mundësi punësimi në Kosovë

15:58 | 24 Maj 2019

FINAL TRAJNIMI 01

Për herë të parë në Kosovë hapet thirrja për trajnim nga ekspert të fushës për Industrinë më të madhe në vend “Menaxhim, Shitje dhe Distribucion”. Pas trajnimit kandidatët do ti nënshtrohen intervistave dhe testit për PUNËSIM në Kompanitë Partnere të programit.

Nevoja për ekspert në distribucion dhe shitje në vendin tonë po rritet dukshëm. Por kompanitë po hasin në vështirësi në gjetjen e kandidatëve të duhur për këto pozita. Për këtë tani ofrohet mundësi CERTIFIKIMI PROFESIONAL për këto fusha në një trajnim të vetëm. Apliko tani https://bit.ly/2HxVZQs

Programi nuk ka për qëllim vetëm të ndihmojë pjesëmarrësit në PUNËSIM. Ky program gjithashtu synon ti ndihmojë bizneset të kursejnë para dhe kohë duke iu sugjeruar kandidatët e duhur për plotësimin e vendeve të lira.

Aplikimi mbetet i hapur, nxito. Ndjek trajnimin merr njohuritë e duhura në lidhje me menaxhimin e aktiviteteve të distribucionit dhe shitjes dhe punësohu në kompanitë partnere të programit.

Për më shumë info kontakto +383 44 144 062 ose [email protected]

ARTIKULL I SPONSORIZUAR