Kjo është femra me këmbët më të gjatë në Amerikë (FOTO)

Holly Burt ka këmbë me gjatësi 1.25 metra!

ShowBiz

20/10/2015 16:37

Lauren Williams deri tani ka qenë femra me këmbët më të gjatë në Amerikë, por këtë ‘titull’ shumë shpejtë pritet t’ia marrë një tjetër vajzë.

Ajo është Holly Burt, një studente 20 vjeçare në New York, këmbët e së cilës kanë një gjatësi prej 1.25 metrash, nga shputa tek ijet, transmeton lajmi.net.

Në një intervistë Holly ka thënë se kur ka qenë në shkollë shumë i ka penguar kur të tjetër e ka thirruar me emra si ‘gjirafë’ dhe ‘pemë’, ndërsa tani ajo po shfrytëzon këto asete dhe njerëzit çdo ditë e më shumë po e admirojnë për gjatësinë e saj.

Ajo ka thënë se e ka takuar femrën tjetër, Lauren e cila deri tani ka qenë femra me këmbët më të gjatë në Amerikë me 1.24 metra.

Sidoçoftë, asnjëra nga këto ka këmbët më të gjatë në botë, pasi këtë titull e mban rusja Svetlana Pankratova me këmbë me gjatësi 1.31 metra./Lajmi.net

https://instagram.com/p/8TuXGstzwL/

YouTube player