Kjo është familja e Miranda Hashanit (Foto)

Miranda Hashani karrierën e saj si këngëtare e ka nisur qysh në fëmijërinë e hershme, si 5 vjeçare, kurse në moshën 10 vjeçare ftohet nga RTVM në Shkup për të bërë incizimet e këngëve të para për fëmijë, duke parë talentin e saj në muzikë.

ShowBiz

24/01/2016 21:54

Miranda ka deklaruar shumë shpesh se gjithçka që lidhet me artin është në interes të saj, transmeton lajmi.net

Dëshira e saj e flaktë gjithmonë ka qenë që një ditë të bëhet nënë, ndërsa tani duket më e lumtur se kurrë në fotot që poston përkrah bashkëshortit dhe dy fëmijëve.

Kënga e saj ‘Qeraxhiu’ është njëra ndër këngët e suksesshme që ka lansuar ajo./lajmi.net.