Kjo është asistentja e Kryeministrit të Sllovakisë (FOTO)

Kjo është Maria Troskova, një 28 – vjeçare, e cila që prej fillimit të muajit Mars punon si asistente personale e Kryeministrit të Sllovakisë, Robert Fico. Gazeta DailyStar thote se ajo është parë në një takim mes Kryeministrit dhe Sekretarit të Mbrojtjes. Por Maria, nuk është vetëm një politikane e re në moshë, ajo ka…

ShowBiz

10/03/2015 12:05

Kjo është Maria Troskova, një 28 – vjeçare, e cila që prej fillimit të muajit Mars punon si asistente personale e Kryeministrit të Sllovakisë, Robert Fico.

Gazeta DailyStar thote se ajo është parë në një takim mes Kryeministrit dhe Sekretarit të Mbrojtjes.

Por Maria, nuk është vetëm një politikane e re në moshë, ajo ka një të shkuar si Miss dhe më pas si modele.

Kur ishte 22 – vjeç, ajo realizoi një set vërtetë provokues, ku shfaqej topless.

Megjithatë, sipas gazetës britanike, Maria ka vendosur ta lerë pas karrierën e saj si modele, për t’iu për përkushtuar politikës.

I pyetur në lidhje me të shkuarën e saj, një zëdhënës i qeverisë sllovake refuzoi ta komentonte atë, megjithatë ai konfirmoi se 28 – vjeçarja po punon për Kryeministrin Fico.

 

2233508_robert-fico-brejk-maria-troskova-vlada 2233513_robert-fico-brejk-maria-troskova-vlada-crop 2233739_maria-troskova-asistentka-fico-premier maria_troskova_brejk_32 Maria1 maria2 maria3