Kina shënon 90 raste të reja me koronavirus

8:20 | 3 Gusht 2021

Kina ka regjistruar 90 raste të reja me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit.

29 prej rasteve të reja ishin raste të ardhura nga vendet e tjera.

Komisioni Kombëtar të Shëndetit bëri me dije se situata mbetet më kritike në Jiangsu, pasi u shënuan 45 të prekur , 5 prej të cilave në Nanjing dhe 40 në Yangzhou.