Kim Kardashian: E kam ballin plot qime!

„Nëse do i kërkonit fotografit e mija të vitit 2007 dhe 2008 në Google, do shihnit se sa shumë e kam ballin me qime“, ka thënë Kim Kardashian për „Pipl“

ShowBiz

07/03/2015 14:30

Edhe pse me dyllë i ka hequr qimet nga balli, ylli i televizionit ka treguar se në fund është detyruar që me ndihmën e laserit ti largojë qimet nga balli.

„E kam ballin më leshatok në botë, gjithë jetën kam qenë e detyruar të depilohem. Sa herë kam bërë foto sesion më është dashur të bej photoshoop atë pjesë. Më është dashur patjetër të lirohem nga to“, ka thënë Kardashian.

Kim po ashtu ka zbuluar se vajza e saj që tani kënaqet duke bërë makijazh me gjësendet e saj.

„Që tani di të hap makijazhet e ti vendos ku duhet. Sot e ka marrë buzëkuqin tim dhe i ka lyer buzët, e di që ajo është për buzë“, ka thënë Kim, tranmseton lajmi.net

kim-kardashian-hair

2008/2015

 

kim-2008-4

2008

 

kim-2009

2009

 

kim-2010

2010

 

kim-2011

2011

 

kim-2012

2012

 

kim-2013

2013

 

kim-2014

2014

 

kim-2015

2015