Kim K dhe Kanye nuk po ndahen?

Dje mediet kudo në botë kanë shkruar se Kim Kardashian dhe Kanye West po ndahen.

ShowBiz

08/12/2016 09:28

Një burim i Us Weekly konfirmoi se arsyeja që ata po divorcohen është se Kanye po ka shumë kriza nervore, shkruan lajmi.net

Por, tani është një tjetër burim që ka mohuar këtë gjë.

“Planet e Kimit për ndarjen janë plotësisht të pavërteta, e në fakt pas spitalizimit të West ata vetëm sa janë lidhur më shumë dhe tani mbështeten në njëri-tjetrin më tepër se kurrë” janë fjalët e tij./lajmi.net