Kiara dhe Olta shkojnë në televotim kokë më kokë, njëra largohet të shtunën

Kiara dhe Olta shkojnë në televotim kokë më kokë. Kjo pasi Nita hapi “kutinë e pandorës” duke dërguar në televotim dy çifte të ndara nga Keisi, shkruan lajmi.net. Ajo dërgoi Kiarën dhe Oltën, si dhe Kristin dhe Qetsorin. Publiku ka vendosur për dyshen që dëshiron ta sheh në televotim kokë më kokë. Të shtunën largohet…

ShowBiz

21/03/2023 23:34

Kiara dhe Olta shkojnë në televotim kokë më kokë.

Kjo pasi Nita hapi “kutinë e pandorës” duke dërguar në televotim dy çifte të ndara nga Keisi, shkruan lajmi.net.

Ajo dërgoi Kiarën dhe Oltën, si dhe Kristin dhe Qetsorin.

Publiku ka vendosur për dyshen që dëshiron ta sheh në televotim kokë më kokë.

Të shtunën largohet njëra nga dyshja./Lajmi.net/