Kiara dhe Luizi shkojnë në dasmën e Elgit Dodës, kështu u dukën ata

Në mesin e të ftuarve në dasmën e Elgitit dhe Kleas, ishin edhe Kiara dhe Luizi. Ndonëse nuk kanë postuar (ende) fotografi nga ky event, në rrjet po qarkullojnë pamje të tyre. Edhe Luizi edhe Kiara i janë përshtatur kriterit të dasmës për të mos veshur ngjyrën e zezë duke zgjedhur veshje me ngjyra më…

ShowBiz

05/06/2023 10:31

Në mesin e të ftuarve në dasmën e Elgitit dhe Kleas, ishin edhe Kiara dhe Luizi.

Ndonëse nuk kanë postuar (ende) fotografi nga ky event, në rrjet po qarkullojnë pamje të tyre.

Edhe Luizi edhe Kiara i janë përshtatur kriterit të dasmës për të mos veshur ngjyrën e zezë duke zgjedhur veshje me ngjyra më të çelëta përkitazi me ambientin në bregdet ku zhvillohet festa.