Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër e pasnesër

KEDS njofton se nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa rajone, për shkak të punimeve të planifikuara për të rregulluar rrjetin e distribuimit nëpër distrikte.

Lajme

09/02/2016 17:48

Këto janë edhe vendet ku do të ndodhin ndërprerjet e energjisë , sipas KEDS./lajmi.net.

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

Prishtina

1.

Më 10.02.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shtrubullova(16021004) prej orës 09:3 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Baica, Tërdevci dhe Obria.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

2. 

Më 10.02.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Livadicë,( 14000011) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim i Vjetër, Livadicë, Dogana, Haxhi Sadriu, Mirovci, Diana SHPK.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

Gjilani

1.

Më 10.02.2016  në  NS 110/10kV Peja2  do te  shkyçet:

Dalja 10 kV Kombinati (51000006)  prej orës 12:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kombinati i Lëkurë- Këpucëve.

Shkaku i shkyçjes: Aftësimi i mekanizmit të ndërprerësit.

2.

Më 10.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje në:

 • Dalja 10kV TS-5 (60060005) prej orës 14:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: zyrat e KEDS-it,Tregu i Gjelbër, Shtëpia e mallrave dhe Bazeni.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të Mbrojtjeve Rele, sinjalizimit, kyçje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

3.

 Më 10.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje në:

 • Dalja 10kV Fabrika e Bukës dhe miellit “KUALITETI”( 60060002) prej orës 10:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Bukës dhe miellit “KUALITETI”

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

4.

Më 10.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje:

 • Dalja 10kV TS-1 (60060003)prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Lagja e mullirit, Agrohermes dhe teatri.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

5.

Më 11.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje:

 • Dalja 10kV kompleksi Banesor (60060006) prej orës 10:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kompleksi banesor Fitorja.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

6.

Më 10.02.2016  në NS 110/10kV Gjilan 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Bresalci    (63000010) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Verbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci etj.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

7.

Më 10.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan III do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Çeliku (60062005) prej orës 10:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Çeliku dhe Drini market.

Arsyeja e shkyçjes: përgatitja për kyçjen e NS të ri  10/0.4kV .

8.

Më 11.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje:

 • Dalja 10kV Fabrika e Radiatorëve (60060013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Kompleksi i Fabrikes së Radiatorëve.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

9.

Më 12.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje:

 • Dalja 10kV Tekstili I (60060015prej orës 10:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:Fludi.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

10.

Me datën 12.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje në:

 • Dalja 10kV Tekstili III (60060017prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ETC dhe Kalabria.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

11.

Më 12.02.2016  në NS 35/10kV Gjilan I do të ketë shkyçje:

 • Dalja 10kV Uglari  (60060016prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dhjetë vëllezërit, Sllobica, Kolektori, Malisheva, Muhaxherët,Uglari-Muhaxherët, Uglari te Duli, Pogragja,Llovca, Kokaj, Bilimica, Stublina, Bazeni, Speracioni, Ujësjellësi.

Shkyçja bëhet për shkak të shqyrtimit të mbrojtjeve rele, sinjalizimit, kycje-shkyçjes, Buhollcit, termometrit etj.

Peja

1.

Më 10.02.2016  në  NS 110/10kV Peja2  do te  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Kombinati (51000006)  prej orës 12:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kombinati i Lëkurë- Këpucëve.

Shkaku i shkyçjes: Aftësimi i mekanizmit të ndërprerësit.

2.

Më 10.02.2016  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet :

 • Dalja 10 kV Radavci  (50000004)  prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

Mitrovica 

1

Më 10.02.2016 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Novolani(73000005)   prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Pa energji do të mbesin vendbanimet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

2.

Më10.02.2016, në  NS 35/10 kV Shupkovc do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV   Shala   prej orës 14:00 deri në orën 16:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rekë,Tuneli, Rahova, Boletini, Kutllovci, Mazhiqi, Rashani,Tërsteni, Vidishiqi, Bare, Berjan, Kovaqica, Lupqe, Kaçandolil, Zhazhi, Vllahi, Vijaqi, Dedinë, Zabërgj, Selac, Magjira dhe Melenica.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i TS të ri për shkaqe të sigurisë në Tunelin e Parë – Mitrovicë, në kuader të projektit LOT 7 Mitrovicë.

Ferizaj

1.

Më 10.02.2016  në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat (41048002)  nga ora   09:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blinaja, Rrezja, Qylaga, Torina, Poturovci, Dobraja e Madhe, Dobrajë e Vogël dhe Medveci.

Arsyeja e shkyçjes : Demontim i shtyllës betoni-druri në degën 10kV-Magurë, si dhe montim-demontimi  i dy  shtyllave Betoni të tensionit të ulët në Magurë.

2.

Më 10.02.2016  në NS 35/10 kV Ferizaj IV do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Fshatrat  (40000002)  nga ora   09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike  ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).

Gjakova

1.

Më 10.02.2016 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Dobroshi  nga ora 09:30 deri në orën 16:00 .

Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Dobroshi dhe Nivokazi.

Arsyeja: Punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).